Er du klar til at sætte den ene fod foran den anden?


Velkommen til en blog om at bevæge sig fremad i et roligt tempo. Jeg håbe at du gennem de indlæg du kan læse her, bliver inspireret til at gå ud og opleve København og omegn.

Denne blog er blevet til fordi jeg elsker at gå ture på nye steder. De sidste tre år har jeg skrevet om nogle af stederne her, i håb om at andre kan blive inspireret til at opsøge parker, kirkegårde og bydele hvor de ikke har gået før.

Du finder ikke rutebeskrivelser her, men en kort præsentation af et sted – som jeg ganske enkelt syntes er et besøg værd.Lige som man kommer nye steder hen, ved at gå tur, kommer man også nye steder hen i livet som tiden går.  For 6 år siden fik jeg et Stand Up Paddle board og den sommerflirt er blevet il ægte kærlighed til en sport som jeg brænder for, og gerne vil invitere andre til at opleve.

Derfor bliver min blog udvidet fra juni 2024 med en afdeling om SUP.  Jeg har forventning om at 2024 bliver et rigtig godt SUP år, da der bliver mange spændende events rundt omkring i Danmark, og ikke mindst bliver der afviklet VM i Stand Up Paddel til september her i København. 

Jeg brænder for at udbrede viden om SUP som en motionsform som er for alle, og at der faktisk er mange muligheder i danmark for også at dyrke Stand Up Paddel i en klub. Det vil du kunne læse meget mere om i bloggen, hen over sommeren.


 

Om den livsvigtige bevægelse

I en lang periode af mit liv var daglige gå-ture ikke en mulighed. I dag er det igen noget jeg kan vælge til, og måske fordi det ikke altid har været sådan, er det at gå blevet en særdeles vigtigt for min livskvalitet.

Men jeg har det lidt med mine gåture, som når man tillader sig at spise usunde sager igen, efter en endt slankekur: Jeg vil ikke bruge min gåtures-kalorier på hvad som helst. Det skal være noget der giver mig værdi og glæde.

Min gåture skal helst give mig nogle hverdagsoplevelser.

Har du brug for en lille pause? Se hvor mange point du kan få, og få inspiration til din næste gå-turs-destination. Tryk på det grønne flag for at komme igang.