Udryd de kedelige gåture

Jeg er en af dem der elsker at gå – bare fordi jeg kan. Det giver mig ro i hovedet og i benene – det passer bare godt til mig at gå. Men det er ikke alle der har det sådan.  Måske læser du med her på bloggen, fordi du gerne vil gå noget mere – men egentlig synes du det er lidt kedeligt?

Det er en udfordring der kan løses. Min motivation øges, når jeg oplever noget nyt i forbindelse med gåturen. Så bliver det ikke ”fordi jeg skal” men der bliver skabt en sammenhæng mellem gode minder og dét at gå.

Derfor vil jeg udfordre dig til at lave en liste over udendørs oplevelser du finder spændende. Hvis du er helt tom for ideer har jeg et par forslag til kategorier:

  • Skulpturer
  • Klassisk arkitektur
  • Urban natur
  • Bydele
  • Kunst i byrummet
  • Moderne arkitektur

Når du har valgt hvad der har din interesse, er næste opgave at finde frem til hvor de spændende ting findes. Undersøg på nettet om der findes blogs og facebooksider hvor der bliver skrevet om ”dit emne”.

Et eksempel: Jeg er meget glad for kunst og synes skulpturer er rigtig spændende. Derfor kunne mit mål være at jeg ville se to nye skulpturer om ugen. Inspirationen kunne jeg finde på: https://www.facebook.com/ugensskulptur/ Hvor Niels Erik Knudsen hver uge beskriver en ny skulptur, de fleste er placeret i København, hvor jeg bor. Disse to ture ville så blive mine stjerneture hvor jeg kombinere det at gå, med en oplevelse som jeg sætter pris på.

Jeg håber du vil opleve at du kan gå dig til små, gode hverdagsoplevelser.