Om

At sætte sig et mål er det første skridt i retning af det liv du ønsker dig… eller rettere andet skridt. Det første skridt er at blive bevist om hvad der er god livskvalitet for dig. Derefter kan du skrive det mål ned du ønsker at arbejde hen imod. 

Hvilke mål vi har – er individuelt. Hvad enten du drømmer om at gå på Caminoen, spare penge på madbudgettet eller at få flere stjerneoplevelser i hverdagen, er processen den samme. 

1: Du skal formulere et konkret og tidsbestemt mål

2: Læg en plan. Er det et stort mål – så lav delmål

3: Hold fast 

Mit mål med denne side er at du kan finde inspiration og konkrete værtøjer til at nå de mål du sætter dig.

Det vigtigste er at komme igang, ved at sætte den ene fod foran den anden. 

Mit navn er Bettinna – og det er mig der står bag “Den ene fod foran den anden”.  

Jeg brænder for den gode hverdag. Den modsatte af hamsterhjulet.  En hverdag der er fyldt af små gode oplevelser og stjernestunder. En hverdag som er fuld af beviste til- og fra valg, der gør at det er den hverdag der passer netop til mig.

Min egen erfaring er at det er muligt at påvirke sit liv i den retning man ønsker. Også selv om livet nogle gange kan sætte rammer man ikke selv ville have valgt. Det gælder om at øve sig i at se mulighederne – også på trods af begrænsningerne.

Jeg er ikke coach. Jeg er kreativ praktiker der designer værktøjer som kan forhåbentligt kan hjælpe dig til at holde fokus på det mål du ønsker at nå. Det kan være i form af trackers hvor du kan følge dine fremskridt – eller en arbejdsbog som kan være en hjælp til at finde frem til, hvad der er den gode hverdag for dig. (Du kan gratis downloade dem her)

Det er mit håb at du kan bruge de indlæg og materialer du kan finde her på siden, til selv at sætte mål for den hverdag du ønsker at opnå.

Hvis du vil læse mere om mit formål med dette digitale univers kan du læse disse indlæg:

2.0

Særlige oplevelser

Optimer hverdagen

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial