Om

At sætte sig et mål er det første skridt i retning af det liv du ønsker dig… eller rettere andet skridt. Det første skridt er at blive bevist om hvad der er god livskvalitet for dig. Derefter kan du skrive det mål ned du ønsker at arbejde hen imod. 

Hvilke mål vi har – er individuelt. Hvad enten du drømmer om at gå på Caminoen, spare penge på madbudgettet eller at få flere stjerneoplevelser i hverdagen, er processen den samme. 

1: Du skal formulere et konkret og tidsbestemt mål

2: Læg en plan. Er det et stort mål – så lav delmål

3: Hold fast 

Mit mål med denne side er at du kan finde inspiration og konkrete værtøjer til at nå de mål du sætter dig.

Det vigtigste er at komme igang, ved at sætte den ene fod foran den anden. 

Mit navn er Bettinna – og det er mig der står bag “Den ene fod foran den anden”.  

Jeg brænder for den gode hverdag. Den modsatte af hamsterhjulet.  En hverdag der er fyldt af små gode oplevelser og stjernestunder. En hverdag som er fuld af beviste til- og fra valg, der gør at det er den hverdag der passer netop til mig.

Min egen erfaring er at det er muligt at påvirke sit liv i den retning man ønsker. Også selv om livet nogle gange kan sætte rammer man ikke selv ville have valgt. Det gælder om at øve sig i at se mulighederne – også på trods af begrænsningerne.

For mig er livskvalitet at få så mange hverdagsoplevelser  som muligt, og det får jeg når jeg er i bevægelse. Jeg ELSKER at gå ture. Ikke vandre turer, men hverdags gå-ture på 3-5 km, meget gerne i områder hvor jeg er kendt – men bare ikke lige har gået på den vej før. Det giver mig ro i sindet at gå, og når jeg går nye steder, sanser jeg det omkring mig på en anden måde. Derfor har jeg lavet denne hjemmeside, som forhåbentligt kan inspirere dig til at kombiner de anbefalde 30 min. daglig bevægelse, med at få nogle gode hverdagsoplevelser.

Det er mit håb at du kan bruge de indlæg og materialer du kan finde her på siden, til selv at sætte mål for den hverdag du ønsker at opnå.

Hvis du vil læse mere om mit formål med dette digitale univers kan du læse disse indlæg:

2.0

Særlige oplevelser

Optimer hverdagen