Om

At sætte sig et mål er det første skridt i retning af det liv du ønsker dig… eller rettere andet skridt. Det første skridt er at blive bevist om hvad der er god livskvalitet for dig. Derefter kan du skrive det mål ned du ønsker at arbejde hen imod. 

Hvilke mål vi har – er individuelt. Hvad enten du drømmer om at gå på Caminoen, spare penge på madbudgettet eller at få flere stjerneoplevelser i hverdagen, er processen den samme. 

1: Du skal formulere et konkret og tidsbestemt mål

2: Læg en plan. Er det et stort mål – så lav delmål

3: Hold fast 

Mit mål med denne side er at du kan finde inspiration og konkrete værtøjer til at nå de mål du sætter dig.

Det vigtigste er at komme igang, ved at sætte den ene fod foran den anden. 

 

Mit navn er Bettinna – og det er mig der står bag “Den ene fod foran den anden”.  Små mål har haft  stor betydning i en svær periode af mit liv. Derfor ligger det mig meget på hjertet, at inspirere andre til at tage styringen i eget liv, ved at gå efter de mål der vil give dem glæde og værdi.

Historie er at min hverdag var stærkt begrænset pga. sygdom i 17 år. I lange perioder var jeg sengeliggende, og på alle områder af livet oplevede jeg, ikke at have den frihed jeg var vant til. I  mange år var jeg indstillet på at dét ville blive min hverdag resten af livet.

En af de stærkeste erfaringer jeg har med mig fra dén periode i mit liv, er hvor vigtigt det er at sætte sig konkrete mål. Det er en måde at holde fast i et hjørne af livet og have kontrollen dér – når alt andet er kaos. 

For mig har det betydet at jeg havde en så høj livskvalitet som det var muligt inden for de rammer livet satte. Derfor har jeg startet denne blog. Jeg ønsker at andre mennesker skal opleve, at man selv kan forbedre sin livskvalitet ved at være bevist om hvad det er, man ønsker af sin hverdag. 

Jeg har været så velsignet at blive rask efter korrekt diagnose og behandling.  Men en meningsfuld hverdag kommer ikke af sig selv, selv om man har frihed og muligheder. Min erfaring er at det er nødvendigt at være bevist om hvad man ønsker sig af livet.

Jeg brænder for den gode hverdag. Den modsatte af hamsterhjulet.  En hverdag der er fyldt af små gode oplevelser og stjernestunder. En hverdag som er fuld af beviste til- og fra valg, der gør at det er den hverdag der passer netop til mig.

Min tilgang er at jeg selv har oplevet at min livskvalitet stiger, når jeg når de mål jeg sætter mig. At det er muligt at påvirke sit liv i den retning man ønsker. Også selv om livet nogle gange kan sætte rammer man ikke selv ville have valgt. Det gælder om at øve sig i at se mulighederne – også på trods af begrænsningerne.

Jeg er ikke coach. Jeg er kreativ praktiker der designer de værktøjer som kan hjælpe mig med at holde fokus på målet. Det kan være i form af trackers hvor du kan følge dine fremskridt – eller en arbejdsbog som kan være en hjælp til at finde frem til, hvad der er den gode hverdag for dig.

Det er mit håb at du kan bruge de indlæg og materialer du kan finde her på siden, til selv at sætte mål for den hverdag du ønsker at opnå.

Hvis du vil læse mere om mit formål med dette digitale univers kan du læse disse indlæg:

2.0

Særlige oplevelser

Optimer hverdagen

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial