Disc golf, får og fisk

I Måløv ligger der et fantastisk dejligt område som kan det hele. Her er rammerne for en gåtur på en times tid, eller for en hel dag sammen med alle generationer i familien.  Her kan der slappes af, klappes får, fiskes og spilles disc golf.

 

Men lad os starte med gåturen. Jeg kører 20 minutter i bil fra min bolig i Nord Vest for at komme her til. Og så snart jeg har forladt parkeringspladsen, har jeg en fornemmelse af at være kommet på landet! Eller i hvert fald at være i ægte naturomgivelser. Uagtet at jeg holder meget af de Københavnske parker, er der noget særligt ved at gå i ’autentisk natur’.

 

Her er god plads til at kunne kigge langt. Og marker med køer og får. Området giver mulighed for en varieret gåtur, da I både kan gå i det åbne, eller inde under træerne. Rundt omkring i hele Måløv naturparken er der opsat bænke, så der er rig lejlighed for at lade roen sænke sig og bare sidde og nyde de smukke omgivelser. En af de gange jeg besøgte parken, valgte jeg at gå efter de mindste og mest gemte stier, og her var der sandelig også placeret bænke. Så har du brug for at komme lidt væk fra menneskemylderet i byen er dette stedet!

 

Måløv naturpark vil være de perfekte rammer for familieudflugten, hvis I har planer om en hel dag i det grønne. Der er en disc golf bane med 6 kurve. Hvis I ikke selv har disc med, er det muligt at låne dem i Kulturhuset. Jeg har ikke selv prøvet spillet endnu, men har ved selvsyn kunne konstateret, at det er en disciplin alle aldersgrupper kan deltage i J

 

Hvis man medbringer fiskestænger og et gyldigt fisketegn, er det lovligt at fiske i den ene af områdets to søer. Der er også en bålplads som vil være oplagt til lidt ro sidst på dagen.

 

Det er tilladt at have sin hund uden snor i naturparken, men ud over det, er der også et stort indhegnet hundeområde hvor de firbenede kan få lov at boltre sig.  Der er adgang til de store folde, hvor der i sæsonen græsser henholdsvis får og køer. Her skal hunden dog holdes i snor.

 

Hvad enten du tager din hund, moster eller frisbee under armen, er der lagt op til bevægelse i Måløv naturpark.