Fokus på verden eller “Sådan bruger du Google lens”

Jeg er for nylig blevet opmærksom på et virkelig god redskab til at lære nyt på turen. Det er billede-søge-funktionen i google browseren. Hvis du ikke har brugt den før, kan du i dette indlæg få en kort introduktion til hvor nemt det er at bruge.

Det jeg holder så meget af ved gåturen er at jeg kommer ned i tempo. Mit fokus rettes lige så stille fra alle mine tanker til det der sker omkring mig.

Temperaturen, lydene, det jeg går forbi.

Min erfaring er at føddernes uafbrudte rytme gøre noget godt for tankerne og sindet. Tankerne flyver rundt med svalerne og der bliver plads i en ellers overfyldt hjerne, til at observere den verden jeg bevæger mig i.

I halen af observationerne dukker der gerne spørgsmål op “Hvad er det for en blomst?” eller “Hvem er arkitekten bag denne bygning?”

Det er spændende at lære nyt – og det er super nemt med google lens som er en del af søge funktionen i Google browseren.

Sådan gør du:

1: Åben Google browseren

2: Tryk på det lille kamera til højre i søgefeltet – nu åbner Google Lens

3: Nederst på skærm skal “Søg” være fremhævet

4: Peg på det motiv evt. en blomst – med søgefeltet på skærmen

5: Tryk på lukker knappen

6: Nu kommer søgeresultaterne frem og du kan læser mere og lære nyt.

Hvis du også  er nysgerrig på verden mens du går rundt i den – håber jeg at du kan bruge dette værktøj til at få svar på nogle af din spørgsmål. Med ønske om en god tur til dig – med fokus på livet omkring dig.

 

Categories: Reflektion Tags: Tags: ,