Hvor mange moser kan I snakke jer omkring?


Hvor mange moser kan I snakke jer omkring?

Utterslev mose er det helt perfekte sted at mødes hvis gåturen skal kombineres med en god venindesnak.

Og til det formål er søer og moser rigtig gode – fordi man ikke skal tænke så meget over hvilken vej man skal gå – man følger bare stien.

Jeg har gået rigtig mange gode ture her. Derfor må det også være det første sted jeg fortæller dig om. Jeg synes at ”mosen” er en perle i Nord-Vest. Det føles som ”rigtig natur” og der er skønt at gå uanset årstid og vejr, fordi en del af turen foregår, i læ af træer. Så her får du en kort oversigt over hvad du kan forvente af en tur omkring Utterslev-moserne:

I Københavns Nordvest-kvarter ligger spidsen af den ene af de tre moser. ”Den lille mose” som den hedder hos os, er også rigtig god til en tur efter maden hvis man har familiebesøg. Der er svaner der kan beundres på vejen, en indhegning med får og en rigtig fin lille legeplads.

Den anden mose ligger mellem Rådvadsvej og Hillerødmotorvejen. Her er der lidt længere stræk med grusstier, hvor man går lidt mere uforstyrret. Der er også mulighed for små afstikkere. Hvis du holder godt øje med det, er der små ”huller” i sivene hvor der er broer ud i vandet.

Sidste mose ligger på den anden side af Hillerødmotorvejen og strækker sig ud til Brønshøj. Denne mose byder både på et Outdoor Gym, legeplads med en kæmpestor edderkop og et kig til Husumvold kirke.

Men alt dette er det slet ikke sikkert I bemærker, hvis der er en lokal verdenssituation der skal vendes. Så når fødderne og snakken har ført jer omkring én mose kan man jo altid sige: ”Skal vi ikke liiiige tage en mose mere?”