Digitale produkter

Jeg har selv stor glæde af at skrive ned når jeg vil nå mig et nyt mål. Det kan være meget nemmere at holde sig selv fast på det du vil opnå, hvis du kan SE at du faktisk holder dig til den plan du har lagt.

Det kan “Trackers” hjælpe med. Det er noget så jordnært som en PDF du printer ud, og derefter udfylder i takt med at din udvikling. Jeg har designet en serier trackers som du kan se i min Etsy-shop sammen med de øvrige digitale produkter der er til salg. Shoppen hedder “Printable by Beth”.

 

Produkterne i “Prinable by Beth” er alle på engelsk. Hvis du ønsker en udgave på dansk, er det muligt ved at sende mig en mail med navnet på det produkt du ønsker. Så sender jeg dig en fil – og du kan betale med mobile pay. Du kan se de danske udgaver her – og der vil jævnligt blive tilføjet nye produkter.

 

Lidt mere om de digitale produkter…

  • En tracker består af to pdf filer. Det er dem du køber. Designet er det samme – men den ene fil er i farver og den anden er i en mere printvenlig udgave i sorte/grå og hvid.
  • Tur-guiderne er til dig der skal planlægge en tur og gerne vil spare tid. Jeg har samlet al den praktiske information du behøver. Derudover er der også forslag til en gå-rute eller aktiviteter. 
  • Den lyserøde Guide er en arbejdsbog til dig der ønsker at få nogle fler skridt ind i din hverdag. Bogen er på 17 sider og indeholder konkrete forslag til hvilke nye vaner du kan lægge ind i din hverdag, for at opnå målet om at gå flere skridt. Desuden er der plads til noter undervejs.

Dit køb er personlig og må naturligvis ikke deles med andre, men du må hjertens gerne dele hvor du har købt din tracker eller guide.